Werken bij Het Assink

Het Assink lyceum is een lerende organisatie die constant in beweging om zich samen met de buitenwereld, de leerlingen, hun ouders en de medewerkers voor te bereiden op de toekomst. Het Assink wil leerlingen, medewerkers en andere betrokkenen blijven motiveren om te leren en voldoende bagage meegeven voor een succesvolle toekomst. De school streeft ernaar een inspirerende leer- en werkomgeving te zijn die iedereen uitdaagt om te ontwikkelen.

Bekijk onze vacatures

Het Assink lyceum is een toonaangevende samenwerkingsschool in de regio Zuid-Twente en Noordoost-Achterhoek. Het is een brede school die onderwijs biedt aan leerlingen van het vmbo, het havo en het vwo. De school heeft vijf vestigingen in Eibergen, Haaksbergen en Neede. Het onderwijs aan ongeveer 2700 leerlingen wordt mogelijk gemaakt door ongeveer 250 docenten en 75 ondersteunende personeelsleden.

Onderwijsgroepen

Het Assink lyceum bestaat uit een onderwijsgroep vmbo en een onderwijsgroep havo/vwo. Omdat we waarde hechten aan kleinschaligheid, hebben we de onderwijsafdelingen opgedeeld in respectievelijk 8 en 6 kernteams die het onderwijs verzorgen op de verschillende locaties. Op deze manier is er altijd een korte afstand tot de leerling en is er ruimte voor maatwerk.

Het Assink lyceum is op zoek

Wij zoeken mensgerichte, ondernemende, inspirerende en ambitieuze medewerkers die willen bijdragen aan een goede toekomst voor onze leerlingen.

Docenten

Het Assink lyceum zoekt enthousiaste, bevoegde docenten met onderwijservaring, maar ook talentvolle mensen met werkervaring die opgeleid willen worden binnen onze academische school. Het Assink lyceum kent naast de reguliere docentenfunctie een aantal specialistische docentenfuncties die zich, naast het onderwijs voor leerlingen, richten op leerlingenzorg, onderwijsontwikkeling of ICT: de teamspecialist en de schoolspecialist.

Management en ondersteunende functies

Het Assink lyceum kent naast docentenfuncties diverse ondersteunende en managementfuncties op onze locaties en binnen het Bureau Bedrijfsvoering. Voor deze functies staat centraal dat je samen met je collega’s werkt aan een optimaal leer- en werkklimaat voor onze leerlingen en medewerkers.

Wat heeft Het Assink lyceum te bieden?

Het Assink lyceum biedt je een uitdagende werkomgeving met goede arbeidsvoorwaarden, waarbinnen je de kans krijgt om jezelf op professionele wijze verder te ontwikkelen.

Open sollicitatie

Staan er op dit moment geen vacatures in ons overzicht die bij je passen? Stuur ons dan een open sollicitatie met curriculum vitae naar sollicitaties@hetassink.nl.