Proeflesmiddag

Op woensdag 9 (locatie Van Brakelstraat) en woensdag 16 januari 2019 (locaties Bouwmeester, Rekkenseweg en Julianastraat) ga je met jouw klas alvast een middag proeflessen bij Het Assink volgen. Je volgt een paar proeflessen, je wisselt van lokaal, ziet hoe de locatie er uit ziet, waar de kluisjes zijn en waar je tijdens de pauze naar toe kunt. Heb je vragen? Stel ze gerust! 

Via jouw basisschool krijg je een uitnodiging voor de proeflesmiddag, waarop je jouw aanmelding kunt doorgeven. Deze lever je weer in bij jouw docent. Wij komen naar jouw basisschool om de aanmeldingen op te halen. 

Woon je nog niet in de regio, maar wil je toch graag naar de proeflesmiddag komen? Stuur dan even een e-mail naar info@hetassink.nl

Assink junior vwo

Speciaal voor leerlingen die een (voorlopig) vwo-advies hebben, organiseren we na de kerstvakantie tot de voorjaarsvakantie 6 weken lang workshops van 1,5 uur. Zo kun je als toekomstige vwo-leerling alvast kennis maken met de vwo-lessen. Dit doen we onder de naam Assink junior vwo. Via jouw juf of meester ontvang je hiervoor een uitnodiging. 

Lees hier meer over Assink junior vwo.