Vlogger verkiezing van start

Dit schooljaar gaan een onderbouw- en een bovenbouwleerling van Het Assink lyceum een inkijkje geven in het schoolleven. Dit gaan ze via vlogs doen. Maar wie mogen dit dan doen? Om dat te bepalen is de #assinkvlogger verkiezing van start gegaan.

Leerlingen die interesse hebben, kunnen zich vanaf nu aanmelden via communicatie@hetassink.nl. Via een filmpje kunnen ze aangeven waarom zij de #assinkvlogger zouden moeten worden. Een jury kiest vervolgens 2 finalisten voor de onderbouw en 2 finalisten voor de bovenbouw. Leerlingen van Het Assink mogen vervolgens stemmen. 

Vlogger verkiezing van start | Het Assink lyceum

Fout

Foutmelding

  • Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/hetassink/domains/hetassink.nl/public_html/includes/common.inc:2777) in drupal_send_headers() (regel 1486 van /home/hetassink/domains/hetassink.nl/public_html/includes/bootstrap.inc).
  • TypeError: Argument 1 passed to xmlsitemap_node_create_link() must be an instance of stdClass, boolean given, called in /home/hetassink/domains/hetassink.nl/public_html/sites/all/modules/xmlsitemap/xmlsitemap_node/xmlsitemap_node.module on line 28 in xmlsitemap_node_create_link() (regel 194 van /home/hetassink/domains/hetassink.nl/public_html/sites/all/modules/xmlsitemap/xmlsitemap_node/xmlsitemap_node.module).
Er is onverwacht een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.