Uitnodiging thema-avond maandag 6 mei

Iedereen die nieuwsgierig is naar onze toekomst en die van onze kinderen kan op maandag 6 mei gratis een lezing bijwonen van topspreker en auteur Peter van der Wel, futuroloog en econoom. De avond wordt georganiseerd door de Ouderraad van Het Assink lyceum en is bedoeld voor ouders van leerlingen. Ook ouders van toekomstige leerlingen zijn van harte welkom! 

Verbazingwekkend en prikkelend

Van der Wel belooft een visuele en boeiende presentatie te geven over wat er allemaal op ons af zou kunnen komen in de komende jaren. Voor velen verbazingwekkend en prikkelend. Hij neemt het publiek mee langs vragen als: Hoe ziet de wereld eruit als computers ons werk overnemen? Als het milieuprobleem is opgelost? Als we over meer dan genoeg (groene) energie beschikken? Een inspirerende reis over wat ons te wachten staat en over zijn visie op hoe het onderwijs hier op in kan spelen. 

Aanmelden vóór 20 april 

De avond begint om 19.30 uur. Vanaf 19.00 uur is de zaal open. De locatie is Het Assink lyceum aan de Bouwmeester. U kunt zich hier aanmelden voor deze avond (graag uiterlijk 20 april) Wilt u alvast een voorproefje of wilt u meer weten over Peter van der Wel? Bezoek dan zijn website www.vanderwel.net 

Wie is Peter van der Wel? 

Spreker Peter van der Wel heeft gewerkt voor vele grote multinationals, midden en kleinbedrijf, not-for-profits en vele overheden zowel lokaal als nationaal en internationaal. Van 1998 tot 2006 was Peter van der Wel directeur van de stichting EPN (Electronic-highway Platform Nederland) en van verschillende daar aan gelieerde stichtingen en platforms zoals de Safe Internet Foundation (SIF), het Nederlands Instituut voor Telemedicine (NITEL), het Platform voor de Informatiesamenleving en Platform de Virtuele School. Peter van der Wel is auteur van verschillende boeken over de toekomst en is lid van de World Future Society en vice president van de Dutch Future Society.