Oud havo/vwo leerlingen opgelet!

Op vrijdagmiddag 23 november a.s. organiseert Het Assink havo/vwo weer de jaarlijkse studievoorlichting voor de huidige leerlingen. Ben jij oud leerling havo of vwo van Het Assink en kom je graag eens terug op school om je ervaringen te delen, dan nodigen we je bij deze van harte uit om je aan te melden. Hoe leuk is het om op deze middag je oude klasgenoten en docenten weer eens tegen komen! Het wordt in ieder geval een gezellige middag.

Wie zoeken we?

Onze voorkeur gaat naar studenten vanaf het 2e leerjaar die al iets langer ervaring hebben. Als je een jaar naar het buitenland bent geweest ben je natuurlijk ook van harte welkom!

Voor wie is de studievoorlichting?

De studievoorlichting is verplicht voor alle leerlingen uit de voorexamenklassen, maar de leerlingen uit de derdeklassen, 4 vwo en eindexamenleerlingen kunnen er ook naar toe.

Wat word er van je verwacht?

We willen de voorlichting in de vorm van een markt organiseren, waar leerlingen rond kunnen lopen en vragen kunnen stellen. Leerlingen tekenen zich niet vooraf in, maar bedenken vooraf wel vragen en krijgen een lijst met de mogelijke keuzes aan voorlichtingen. Vind je het fijner om een presentatie te geven voor een groep? Dan kun je dit in het aanmeldingsformulier aangeven.

  • 13.15 uur: ben je van harte welkom voor een broodje en een drankje
  • 14.00 uur: start voorlichting
  • 16.00 uur: gezamenlijke afsluiting onder het genot van een hapje en drankje 

Geef je op voor 16 november

Als je mee wilt doen en ons wilt helpen met deze studievoorlichting, geef je dan op voor 16 november 2018. Na 16 november krijg je nog bericht over het verloop van de middag. De voorlichting vindt plaats op de locatie Bouwmeester in Haaksbergen.

We hopen jullie in grote getale te mogen ontmoeten, met veel verschillende studies en verhalen! Mocht je verder nog specifieke vragen hebben, bel ons dan gerust via telefoonnummer 053-5730724, of mail mevrouw Lamars via m.lamars@hetassink.nl.

Hartelijke groeten en tot ziens,

De decanen