Nieuw theaterseizoen geopend

Het nieuwe theaterseizoen van Theater de Bouwmeester gaat woensdag 3 oktober officieel van start met de voorstelling Zoutmus. Het is mogelijk om voor voorstellingen losse kaarten te bestellen, maar je kunt ook een voordelig abonnement aanschaffen. 

Bekijk het programma of bestel kaarten

Theater de Bouwmeester is een onderdeel van Het Assink lyceum. Voorheen was dit het gemeentetheater, dat inmiddels al een aantal jaren verhuist is naar hun nieuwe onderkomen "De Kappen". Theater de Bouwmeester boekt ieder jaar acht tot tien professionele voorstellingen die voor iedereen toegankelijk zijn. Bekijk het programma Ook schitteren ieder jaar onze leerlingen op het podium met drama- en muziekvoorstellingen.

Nieuw theaterseizoen geopend | Het Assink lyceum

Fout

Foutmelding

  • Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/hetassink/domains/hetassink.nl/public_html/includes/common.inc:2777) in drupal_send_headers() (regel 1486 van /home/hetassink/domains/hetassink.nl/public_html/includes/bootstrap.inc).
  • TypeError: Argument 1 passed to xmlsitemap_node_create_link() must be an instance of stdClass, boolean given, called in /home/hetassink/domains/hetassink.nl/public_html/sites/all/modules/xmlsitemap/xmlsitemap_node/xmlsitemap_node.module on line 28 in xmlsitemap_node_create_link() (regel 194 van /home/hetassink/domains/hetassink.nl/public_html/sites/all/modules/xmlsitemap/xmlsitemap_node/xmlsitemap_node.module).
Er is onverwacht een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.