Meld je aan voor Assink junior vwo

Vind je het leuk om met andere kinderen samen te leren en problemen op te lossen? Heb jij een voorlopig vwo-advies gekregen voor de middelbare school; en wil je alvast vwo-workshops volgen op Het Assink lyceum? Geef je dan op voor de workshops die we geven aan aanstaande vwo-leerlingen uit groep 8.

Naast de kennismakingsactiviteiten die we voor alle leerlingen organiseren, organiseren we speciaal voor de vwo-leerlingen na de herfstvakantie tot aan de meivakantie speciale proeflessen van 1,5 uur. Deze proeflessen noemen we workshops, er is dus werk aan de winkel! Op onze website lees je de beschrijving van de workshops. De workshops vinden plaats op de locatie Bouwmeester in Haaksbergen. Iedere workshop bestaat uit drie of zes bijeenkomsten.

Meld je aan vóór 14 oktober 2020. Voor de start van de herfstvakantie hoor je dan van ons voor welke workshop(s) je bent ingedeeld.

Geef je workshopkeuze door

De workshops vinden plaats op de locatie Bouwmeester in Haaksbergen. Na de herfstvakantie, op dinsdag 27 oktober gaan ze van start. Ze duren tot aan de meivakantie. Iedere workshop bestaat uit drie of zes bijeenkomsten. Je kunt meerdere workshops volgen.