Het Assink lyceum wint voorronde debatwedstrijd

Het Assink Lyceum wint voorronde debatwedstrijd Meet the Boss

Leerlingen van het Assink lyceum gaan op donderdag 18 april naar de landelijke finale van de debatwedstrijd Meet the Boss bij Tata Steel in IJmuiden! 

Woensdag 13 maart heeft het debatteam van Het Assink lyceum de voorronde van debatwedstrijd Meet the Boss bij HP Valves in Hengelo gewonnen, waardoor ze op 18 april in de landelijke finale bij Tata Steel in IJmuiden staan.

Het debatteam, bestaande uit Martina van ’t Klooster, Peter van Hannen, Lotte Emaus, Odeke Hendriksen, Vera Winters, Mirte Aalbers, Dieuwertje Bos, Bas te Lintelo en Henrike Koenderink, won na een zinderend debat van een team van het Bonhoeffer College Bruggerstraat uit Enschede. 

De winst werd vooral gepakt vanwege de uitstekende teamprestatie, de scherpe argumentatie en de authenticiteit van de presentaties. Naast de algemene winst werden ook nog eens twee van de drie persoonlijkheidsprijzen gewonnen. Henrike Koenderink won de peperbus voor de meest gepeperde uitspraak en Vera Winters is uitgeroepen tot sterkste deelnemer aan het debat. Een fantastische prestatie!

Het Assink lyceum wint voorronde debatwedstrijd