Beleef Het Assink weer groot succes

Donderdagavond 15 en 22 november organiseerden we weer de jaarlijkse Beleef Het Assink avonden op onze locaties Rekkenseweg (Eibergen), Julianastraat (Neede), Bouwmeester (Haaksbergen) en Van Brakelstraat (Haaksbergen) voor leerlingen van groep 8. Tijdens deze avond konden zij en hun ouders kennis maken met Het Assink lyceum. Ook dit jaar was het weer een groot succes, mede dankzij de inzet van onze huidige leerlingen. 

Bij binnenkomst op de locaties werden de groep 8 leerlingen en hun ouders in kleinere groepen verdeeld. Met die groep volgden zij gedurende de avond enkele workshops, om zo op een leuke manier kennis te maken met de lessen op de middelbare school. Tijdens de avond stonden de leerlingen centraal en mochten zij aan de slag met diverse proefjes en opdrachten. 

Op iedere locatie waren veel docenten aanwezig. Zij verzorgden de workshops en konden vragen van de groep 8 leerlingen en hun ouders beantwoorden. Ook waren er diverse leerlingen aanwezig die momenteel al op Het Assink lyceum les volgen. Zij hielpen mee om de ontvangst en alle workshops in goede banen te leiden. 

Beleef Het Assink

Terugblik

Benieuwd hoe het was op de locaties? We hebben een leuk (video)verslag gemaakt! Bekijk hier de terugblik van de locatie Rekkenseweg, de terugblik van de locatie Julianastraat, de terugblik van de locatie Bouwmeester en de terugblik van locatie Van Brakelstraat