Locatie Julianastraat

Onderbouw
Julianastraat 12 7161 CR Neede
Postbus 70 7160 AB Neede

Julianastraat in Neede

Onze onderbouwlocatie Julianastraat in Neede is een kleinschalige locatie, waar ons-kent-ons geldt. Iedereen kent elkaar en de leerling staat centraal. 

  • Locatie voor onderbouw vmbo, havo en vwo
  • Kleine locatie, iedereen kent elkaar
  • Persoonlijke aandacht en grote betrokkenheid
  • Koekeloeren: een middag bij een bedrijf op bezoek

De locatie Julianastraat is een onderbouwlocatie. Je kunt hier voor alle niveau's terecht: vmbo-bb, vmbo-kb, vmbo-tl, havo, vwo, vwo+ en gymnasium. In een overzichtelijke maar kleurrijke omgeving dagen we onze leerlingen uit hun talenten te ontdekken en het beste uit zichzelf te halen.

Omdat onze locatie kleinschalig is, zijn de lijnen kort tussen de docenten onderling en met de ouders van onze leerlingen. In een sfeer van veiligheid, persoonlijke aandacht en grote betrokkenheid voelen onze leerlingen zich gekend.

Bovenbouw op andere locatie

De leerlingen die vmbo-bb, vmbo-kb en vmbo-g/tl volgen, kunnen hun bovenbouw binnen Neede afmaken op onze locatie Parallelweg. Voor de bovenbouw van vmbo-g/tl kunnen leerlingen ook naar onze locatie Van Brakelstraat in Haaksbergen. Havo- en vwo leerlingen gaan na hun 3e leerjaar naar onze locatie Bouwmeester in Haaksbergen.  

Volg ons op Facebook
Agenda
14 november
Beleef Het Assink
30 januari
Open huis

Open Huis. Lees meer.

Bekijk alles
Een lesdag op onze locatie

Bij de locatie Julianastraat...

  • ...begeleiden we leerlingen met onderwijs en buitenschoolse activiteiten naar de volgende fase in zijn onderwijsloopbaan;

  • ...hebben we oog voor verschillen. Van meer structuur of extra aandacht tot juist meer uitdaging of verdieping. Wij stemmen onze lesstof af op de wensen van de leerling;

  • ...omarmen we digitale leermiddelen. Leerlingen gebruiken een iPad in de klas en bij hun huiswerk. Dit leidt tot meer verdieping, differentiatie en uitdaging in de lesstof;

  • ...houden we rekening met de digitalisering van onze maatschappij. Onze leerlingen weten hoe zij veilig en verantwoord met digitale media moeten omgaan. Die mediawijsheid hoort bij deze tijd.

Leuk om te weten!

Op de Julianastraat zitten ca. 230 leerlingen.

Daarom kiezen voor Het Assink
Fietsen naar school Julianastraat Neede Assink Lyceum