Bring Your Own Device

Onze leerlingen leren niet alleen uit boeken. Ze werken ook regelmatig met hun eigen tablet of laptop. Hiermee hebben ze direct toegang tot het digitale leermateriaal en kunnen ze bronnen op internet raadplegen als dat nodig is. Dit maakt de lessen interessant en afwisselend. En een les wordt extra leuk door het doen van quizzen met behulp van apps. Een ander voordeel is dat de leerlingen minder boeken hoeven mee te nemen in hun rugtas.

Tablet of laptop: bring your own device

Ouders/verzorgers en kind mogen bij Het Assink zelf kiezen welk digitale device de leerling wil gaan gebruiken. Dit heet ook wel BYOD (Bring Your Own Device). Dat kan een iPad, een andere tablet of een laptop zijn. Is uw kind al in het bezit van een digitaal device dat hij/zij dagelijks gebruikt? Dan hoeft u geen nieuwe aan te schaffen. Er worden wel minimale eisen gesteld waaraan het apparaat moet voldoen. Kiest u ervoor om een nieuw device aan te schaffen? Na aanmelding van uw kind krijgt u informatie van ons over welk digitaal device u het beste kunt aanschaffen.

Samenwerking met externe leverancier

U koopt zelf een apparaat (kijk voor de juiste vereisten in de beschrijving hierboven) of u maakt gebruik van één van de aanbiedingen van de leverancier Switch, waarmee de school afspraken heeft gemaakt en u betaalt het apparaat ineens of in termijnen. Als u ervoor kiest om in termijnen te betalen, dan betaalt u een vast bedrag per maand volgens de voorwaarden van de leverancier. Bij betaling in termijnen is een beschermhoes en een verzekering verplicht. De webshop is bereikbaar via https://hetassink.studywise.nl

Meer informatie over het aanschaffen van een device vindt u in onderstaande brief.

PDF-pictogram Informatie voor ouders/verzorgers aanschaf device (versie juni 2020)

Stichting Leergeld

Stichting Leergeld zet zich in voor schoolgaande kinderen in de leeftijd van 4 tot 18 jaar uit gezinnen met minimale financiële middelen, die vanwege gebrek aan financiële middelen niet mee kunnen doen met hun leeftijdsgenoten. Lees meer over de financiële ondersteuning van Stichting Leergeld.