Beleef Het Assink

In de komende maanden zul je – samen met je ouders/verzorgers – een middelbare school kiezen. Dat is een belangrijke beslissing, want je loopt er vier tot zes jaar rond. Ook wordt op de middelbare school de basis gelegd voor je latere loopbaan of studietijd.

Wat heeft een school te bieden? Wat voor vakken krijg je? Wat is er nog meer te doen? Zomaar wat vragen waar je misschien al over nadenkt. Ook je ouders zullen van alles willen weten over de school. Daarom organiseren wij op 22 november Beleef Het Assink op de locatie Van Brakelstraat. De andere locaties hebben op 15 november hun Beleef Het Assink avond gehouden. 

Bekijk hier het programma van de locatie Van Brakelstraat (Haaksbergen)

Terugblik overige locaties

Nieuwsgierig naar hoe Beleef Het Assink op de andere locaties was? Bekijk de terugblik van de locaties: Bouwmeester en Rekkenseweg

Proeflesmiddag en Open huis

Heb je Beleef Het Assink gemist? Of wil je juist nog meer zien? Via jouw basisschool ontvang je een uitnodiging voor een proeflesmiddag op Het Assink op woensdag 9 januari 2019 (locatie Van Brakelstraat) of 16 januari 2019 (locaties Bouwmeester, Rekkenseweg en Julianastraat). Maandagavond 21 januari 2019 kun je ook naar ons Open huis komen. Graag tot dan!