Beleef het Assink

Beleef Het Assink

In de komende maanden zul je – samen met je ouders/verzorgers – een middelbare school kiezen. Dat is een belangrijke beslissing, want je verblijft er vier tot zes jaar. Ook wordt op de middelbare school de basis gelegd voor je latere loopbaan of studietijd.

Wat heeft een school te bieden? Wat voor vakken krijg je? Wat is er nog meer te doen? Zomaar wat vragen waar je misschien al over nadenkt. Ook je ouders zullen van alles willen weten over de school. Daarom organiseren wij op 15 november 2018 (locatie Bouwmeester, Rekkensweg en Julianastraat) en 22 november 2018 (locatie Van Brakelstraat) Beleef Het Assink.

Terugblik vorige editie

Nieuwsgierig naar de vorige editie van Beleef Het Assink? Bekijk de terugblik van de locaties: Bouwmeester, Rekkenseweg, Julianastraat en Van Brakelstraat. Tijdens deze avond konden groep 8 leerlingen en hun ouders kennis maken met Het Assink lyceum. Het was een leuke avond met allerlei workshops, waardoor de leerlingen een goede indruk kregen van wat Het Assink hen te bieden heeft.

Op een (inter)actieve konden de groep 8 leerlingen kennis maken met de vakken op die we op Het Assink bieden. Bijvoorbeeld aan de hand van een spel of met de tablet. 

Hieronder zie je een korte impressie van de avond op locatie Bouwmeester. Het filmpje is gemaakt door twee van onze leerlingen die International Business College (IBC) volgen. Zij hebben voor IBC een eigen bedrijf opgezet: Promovid NL. 

Daarnaast vind je op ons YouTubekanaal de afspeellijst Beleef Het Assink met filmpjes van alle locaties. Ook op de Facebookpagina's van de locaties zelf en op Instagram vind je foto's en video's van Beleef Het Assink. 

Proeflesmiddag en Open huis

Heb je Beleef Het Assink gemist? Of wil je juist nog meer zien? Via jouw basisschool ontvang je een uitnodiging voor een proeflesmiddag op Het Assink op woensdag 16 januari 2019. Maandagavond 21 januari 2019 kun je ook naar ons Open huis komen. Graag tot dan!