Beleef Het Assink

In de komende maanden zul je – samen met je ouders/verzorgers – een middelbare school kiezen. Dat is een belangrijke beslissing, want je loopt er vier tot zes jaar rond. Ook wordt op de middelbare school de basis gelegd voor je latere loopbaan of studietijd.

Wat heeft een school te bieden? Wat voor vakken krijg je? Wat is er nog meer te doen? Zomaar wat vragen waar je misschien al over nadenkt. Ook je ouders zullen van alles willen weten over de school. Om een indruk te krijgen van hoe jouw middelbare schooltijd eruit gaat zien organiseren wij in november Beleef Het Assink op onze onderbouwlocaties. 

Data Beleef Het Assink

Dit schooljaar zal Beleef Het Assink op donderdag 14 en 21 november 2019 zijn.

Op 14 november 2019 zal Beleef Het Assink op onze locaties Bouwmeester, Julianastraat en Rekkensweg plaatsvinden en op 21 november op onze locaties Parallelweg en Van Brakelstraat.

Terugblik Beleef Het Assink

Bekijk hier een terugblik van Beleef Het Assink 2018

Proeflesmiddag en Open huis

Kun je niet naar Beleef Het Assink komen? Of wil je juist nog meer zien? Via jouw basisschool ontvang je een uitnodiging voor een proeflesmiddag op Het Assink. Daarnaast kun je naar ons open huis komen. Graag tot dan!