Assink junior workshops Julianastraat

Bij onze locatie Julianastraat in Neede kun je kiezen uit 4 workshops, speciaal voor groep 8 leerlingen die een (voorlopig) vwo-advies hebben gekregen. Hieronder lees je per workshop wat je gaat doen. Lijkt het je wat? Geef dan via onderstaand inschrijfformulier jouw top 3 van de workshops door! 

Je eerste keuze krijgt een 1, je tweede keuze een 2 en je derde keuze een 3. We hopen natuurlijk dat jullie naar de workshop van je eerste keuze kunnen: die vind je het leukst. Als dat niet lukt, bijvoorbeeld omdat een workshop vol zit, heb je nog een kans. Alle workshops worden namelijk in februari 2019 herhaald.

Workshop Het brein, de vriendschap en zelfbeeld

Wat gebeurt er in het brein als je vriendschap ervaart? Wat gebeurt er in je brein als je positief of negatief over jezelf denkt? Benieuwd naar de geheimen van ons brein? Meld je dan aan voor deze workshop!

Workshop Modelleren voor de 3D-printer en de zandbak

Bij deze workshop leer je hoe je een model kunt maken voor een 3D-printer en hoe je dat klaar kunt maken om af te drukken. Bij onze bijzondere zandbak krijg je een probleem. Je gaat aan de slag om dit op te lossen.

Workshop Leren presenteren via HP reveal (augmented reality)

Bij deze workshop ga je creatief aan de slag met augmented reality. Zo ga je aan de slag met de app HP reveal. Je maakt een poster van jezelf op allerlei leeftijden. Daaraan koppel je informatie over jezelf die via de poster tot leven komt. Lijkt je dit leuk? Meld je dan aan voor deze workshop.

Workshop Historiae novae (gymnasium)

Bedenk jij graag oplossingen? Ben je benieuwd hoe de Grieken en Romeinen tegen de wereld aankeken? En hoe hun invloed nog steeds te zien is? Dan is de workshop historiae novae iets voor jou. We duiken in de Griekse en Latijnse taal én cultuur. Je maakt opdrachten, waarbij je zal ondervinden dat het heden en het antieke verleden niet zo veel van elkaar verschillen. 

Aanmelden

De aanmelding voor de junior vwo workshops is gesloten. 
Heb je vragen, neem dan contact met ons op via julianastraat@hetassink.nl