Assink junior workshops Bouwmeester

Bij onze locatie Bouwmeester in Haaksbergen kun je kiezen uit 3 workshops, speciaal voor groep 8 leerlingen die een (voorlopig) vwo-advies hebben gekregen. Hieronder lees je per workshop wat je gaat doen. Lijkt het je wat? Jouw meester of juf heeft aangegeven dat je je mag inschrijven voor één of twee workshops.

Maak voor jezelf een top 3 en vul deze vervolgens hieronder in. Je eerste keuze krijgt een 1, je tweede keuze een 2 en je derde keuze een 3.  

Workshop Vriendschap

Ben je geïnteresseerd in de werking van het brein? Ben je benieuwd wat er gebeurt in je brein als je vriendschap ervaart of wat er gebeurt in je brein als je positief of negatief over jezelf denkt? Geef je dan op voor deze workshop. 

Workshop Breed aanbod door bovenbouwleerlingen

Heb je een brede interesse? Vind je het leuk om meer te weten te komen over verschillende onderwerpen? Meld je dan aan voor deze workshop. Tijdens de verschillende bijeenkomsten, die worden verzorgd door enthousiaste bovenbouwleerlingen, kom je meer te weten over muziek, natuurrampen en scheikunde. 

Workshop Historiae novae (gymnasium)

Bedenk jij graag oplossingen? Ben je benieuwd hoe de Grieken en Romeinen tegen de wereld aankeken? En hoe hun invloed nog steeds te zien is? Dan is de workshop historiae novae iets voor jou. We duiken in de Griekse en Latijnse taal én cultuur. Je maakt opdrachten, waarbij je zal ondervinden dat het heden en het antieke verleden niet zo veel van elkaar verschillen. 

Aanmelden

De aanmelding voor de junior vwo workshops is gesloten. 
Heb je vragen, neem dan contact met ons op via bouwmeester@hetassink.nl