Assink junior vwo

Beste aanstaande vwo-leerlingen uit groep 8! Wat super dat je je wilt opgeven voor de workshops van het Assink Junior vwo.

Je gaat samenwerken met andere leerlingen die een (voorlopig) vwo-advies hebben gekregen. Die leerlingen kunnen uit jouw eigen groep 8 komen, maar ook van andere basisscholen uit de omgeving. Grote kans dat je elkaar al kent van het sporten, de scouting of van muziek. Ook ons schoolgebouw ken je al, als je bij Beleef het Assink op 15 of 22 november bent geweest. 

Geef je workshopkeuze door

Per onderbouwlocatie (Rekkenseweg in Eibergen, Julianastraat in Neede en Bouwmeester in Haaksbergen) hebben we speciale workshops die je op donderdagmiddag kunt gaan volgen in januari en februari 2019. Je kunt in die periode 1 of 2 workshops volgen.

Hieronder kun je per locatie bekijken welke workshops er zijn. Maak voor jezelf een top drie. Je eerste keuze krijgt een 1, je tweede keuze een 2 en je derde keuze een 3. We hopen natuurlijk dat jullie naar de workshop van je eerste keuze kunnen: die vind je het leukst. Als dat niet lukt, bijvoorbeeld omdat een workshop vol zit, heb je nog een kans. Alle workshops worden namelijk in februari 2019 herhaald.