Met je tablet of laptop in de klas

De hele dag met je neus in de boeken? Dat kan saai worden. Daarom leer je bij ons niet alleen uit boeken. Je werkt namelijk ook regelmatig met een tablet of laptop. Dit maakt jouw lessen interessant en afwisselend. Want een les kan opeens heel leuk worden als je gaat quizzen met behulp van apps! Een ander voordeel is, dat je minder boeken mee hoeft te nemen in jouw rugtas.

Heb je nog geen digitaal apparaat (device)? Na je aanmelding informeren we je over welke je het beste aan kunt schaffen. Zo kun je tijdens de lessen lekker aan de slag.

Informatie voor je ouders

Samen met uw kind mag u een eigen keuze maken over het gebruik van zijn of haar digitaal apparaat. Dit heet ook wel BYOD (Bring Your Own Device). Dat kan een iPad, andere tablet of een laptop zijn. Bent u al in het bezit van een digitaal device die uw kind dagelijks gebruikt? Dan hoeft u geen nieuwe aan te schaffen. Echter worden er wel minimale eisen gesteld waaraan het apparaat moet voldoen. Wacht met het aanschaffen van een device tot na de aanmelding, dan geven we u informatie over welke u het beste aan kunt schaffen.

U kunt zelf een device kopen of gebruik maken van één van de aanbiedingen van de leverancier Switch, waarmee de school afspraken heeft gemaakt en u betaalt het apparaat ineens. Via de speciaal voor Het Assink lyceum ingerichte webshop schaft u zelf het device en de bescherming aan. Deze voldoen aan de minimum eisen. Met de leverancier is afgesproken dat het via iDeal aangeschafte apparaat en de eventueel aangeschafte bescherming op uw huisadres bezorgd worden. De webshop is bereikbaar via https://hetassink.studywise.nl

Meer informatie over het aanschaffen van een device vindt u in onderstaande brief.

Informatie voor ouders aanschaf device (versie juni 2018).pdf

Om u daarbij eventueel te ondersteunen biedt Het Assink lyceum bijzondere regelingen:

Voorwaarden afbetalingen devices

Voorwaarden iPad 2018 afbetaling 2 jaar (versie mei 2018).pdf

Voorwaarden laptop HP 440-medium afbetaling 2 jaar (versie mei 2018).pdf

Voorwaarden laptop HP Probook 11-X360 afbetaling 2 jaar (versie mei 2018).pdf

Voorwaarden laptop HP Stream 11 afbetaling 2 jaar (versie mei 2018).pdf