Terugblik Beleef Het Assink

Maandagavond 13 november was op locatie Bouwmeester Beleef Het Assink. Tijdens deze avond konden groep 8 leerlingen en hun ouders kennis maken met Het Assink lyceum. 

Om de drukte te spreiden, konden de leerlingen en hun ouders zich aanmelden voor de ronde 17.15-19.00 uur of de ronde 19.00-20.45 uur. Bij binnenkomst werd iedereen verdeeld over een aantal groepen om naar verschillende workshops te vertrekken. Leerlingen uit de 1e en 2e klas zorgden er voor dat de groepen op tijd op de juiste plek aan kwamen. 

Op een (inter)actieve konden de groep 8 leerlingen kennis maken met de vakken op die we op Het Assink bieden. Bijvoorbeeld aan de hand van een spel of met de iPad. 

Hieronder zie je een korte impressie van de avond. Het filmpje is gemaakt door twee van onze leerlingen die International Business College (IBC) volgen. Zij hebben voor IBC een eigen bedrijf opgezet: Promovid NL

Proeflesmiddag en Open huis

Heb je Beleef Het Assink gemist? Of wil je juist nog meer zien? Binnenkort ontvang je via jouw basisschool een uitnodiging voor een proeflesmiddag op Het Assink. Eind januari kun je ook naar ons Open huis komen. Graag tot dan!