Beleef Het Assink

In de komende maanden zul je – samen met je ouders/verzorgers – een middelbare school kiezen. Dat is een belangrijke beslissing, want je verblijft er vier tot zes jaar. Ook wordt op de middelbare school de basis gelegd voor je latere loopbaan of studietijd.

Wat heeft een school te bieden? Wat voor vakken krijg je? Wat is er nog meer te doen? Zomaar wat vragen waar je misschien al over nadenkt. Ook je ouders zullen van alles willen weten over de school. Kom daarom samen met je ouders Het Assink lyceum beleven op maandag 13 of 20 november! Het wordt een leuke avond met allerlei activiteiten, waardoor je een goede indruk krijgt van wat Het Assink jou te bieden heeft.

Je kunt Het Assink beleven op een van onderstaande locaties:

Bouwmeester *
Van Brakelstraat *
Rekkenseweg
Julianastraat
Bouwmeester 10 in Haaksbergen
Van Brakelstraat 1 in Haaksbergen
Rekkenseweg 1 in Eibergen
Julianastraat 12 in Neede
ma. 13 november 2017
ma. 20 november 2017
ma. 13 november 2017
ma. 13 november 2017


* Verwacht je dat je naar het vmbo gaat, dan ben je van harte welkom op locatie Van Brakelstraat. Ga je waarschijnlijk naar havo/vwo, dan kun je Het Assink beleven op locatie Bouwmeester. Zo kun je kennismaken met de locatie waar je volgend jaar naartoe zult gaan.

Weet je nog niet zeker welk niveau het wordt? Kom dan gerust naar beide locaties: op 13 november de Bouwmeester en 20 november de Van Brakelstraat.